twitter    linkedin   Mijn uitgangspunt bij oplossingsgerichte coaching is dat ieder gesprek in principe het laatste gesprek is. Aan de hand van wat u hoopt uit het gesprek te halen verkennen we wat goed werkt en hoe u merkt dat u verder komt. Aan het eind bepaald u zelf of u nog een vervolggesprek wil en zo ja, wannneer. De ervaring leert dat soms inderdaad 1 gesprek voldoende is, of dat de intervallen steeds langer worden naarmate het traject vordert. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

U kunt bij mij terecht voor coaching van bestuurders en leidinggevenden, begeleiding van nieuwe teamleden, carriere dilemma's en conflicthantering.

Coaching hoeft niet altijd face-to-face. Ik heb veel ervaring met online coaching. 

Soms kan een inzicht in wat je kunt al voldoende zijn, of in ieder geval zorgen voor een goede start. Ik bied u hieronder graag het invulformulier "10.000 vaardigheden" aan. Dit helpt om u inzicht te geven in wat u allemaal in huis heeft om een succes te maken van die sollicitatie, die teamvergadering waar u tegen opziet, dat project waar u een bijdrage aan gaat leveren, of het contact met die collega of een familielid dat u graag wat wil verbeteren, of .....

 

Veel plezier met het invullen!

 

invulformulier "10.000 vaardigheden"