twitter    linkedin   Inschrijving editie 2020 van opleiding Oplossingsgericht werken 2.0 nu open!

09-07-2020
Nieuws >> Nieuws

Ben je toe aan verdieping van je Oplossingsgerichte kennis en vaardigheden? Wil je weten wat het allernieuwste is in de wereld van Solution Focused werken? Zoek je een grondige opleiding? Wil je je bekwamen als coach of als leidinggevende? Zoek dan niet verder, maar mail ons snel voor meer informatie en noteer alvast de data.

Programma

In vijf blokken van twee dagen gaan we steeds in op een hoofdthema, zoals leiderschap en personeelsmanagement, werken met groepen, bespreken van zorgen, risico’s en gevaren, bemiddelen en omgaan met conflicten, micro-analyse en vooronderstellingen.  Een blok zal opnieuw worden verzorgd door een internationaal vermaarde oplossingsgerichte spreker. Spoiler alert: deze keer hebben we Peter Szabo bereid gevonden om twee dagen met ons te komen werken, en dat is gerust een bijzonderheid te noemen.  

De vaste trainers zijn 
Marieke WulffraatPaut Kromkamp en Rob Paludanus van Vraagkracht. 

Veel oefenen, live coachingen, begeleide online intervsie tussendoor, een intake gesprek, persoonlijke begeleiding en consultmogelijkheid achteraf.

Data

De opleiding, editie 2020/2021, is steeds op een vrijdag en een zaterdag: 9 en 10 oktober, 13 en 14 november, 11 en 12 december (Peter Szabo), 8 en 9 januari, 5 en 6 februari. 

De opleiding is geaccrediteerd door het Skj voor 94 punten. 


Inschrijven en prijzen

Kortom: stuur ons  een email  om de brochure te ontvangen of je gelijk aan te melden voor een intakegepsrek.

De tien dagen zijn inclusief alle intervisie en begeleiding, lunch, koffie en thee, en drie waaiers van Vraagkracht. De kosten bedragen 1900 Euro per deelnemer. 
Als je met meer mensen tegelijk wil inschrijven neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Locatie

De opleiding vindt afwisselend plaats in centrum De Koutershof in Rijsbergen, bij Breda, en  online.

We kijken er naar uit om je in onze groep te mogen verwelkomen!

Fluistertip: op 11 december zijn ook al je collega's welkom bij Peter Szabo. Inschrijving gaat later open, maar meldt je alvast aan als je een of meer plaatsjes wil reserveren!

Hartelijke groet,

MariekeRob en Paut

Laatst vernieuwd: 10-07-2020 om 13:05Terug