twitter    linkedin   Oplossingsgerichte coaching hoeft niet altijd face-to-face. Er zijn prima ervaringen met online coaching en coaching met een webcam verbinding. Maar naast deze vormen van coaching, waarvoor u ook bij mij terecht kunt, zijn er allerlei mogelijkheden om zelf met vraagstukken aan de slag te gaan, zonder dat daarvoor direct contact met een coach, live of via het internet, nodig is.

Ik wil op deze pagina voor dat laatste af en toe een nieuw instrument aanbieden, dat u eens uit kunt proberen. Voor u hopelijk een goed hulpmiddel, voor mij een manier om deze manier van werken verder te ontwikkelen met behulp van uw feedback. Ik zie uit naar uw reacties!

En mocht u hier na het invullen verder over van gedachten willen wisselen, neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen op welke manier dat het beste kan gebeuren.

 

Als eerste hier het invulformulier "10.000 vaardigheden". Dit helpt om u inzicht te geven in wat u allemaal in huis heeft om een succes te maken van die sollicitatie, die teamvergadering waar u tegen opziet, dat project waar u een bijdrage aan gaat leveren, of het contact met die collega of een familielid dat u graag wat wil verbeteren, of .....

 

Veel plezier met het invullen!

 

invulformulier "10.000 vaardigheden"